Skip Navigation LinksAbout-Us

Hakkımızda

Sosyal Medya ve Marka Haftası, DAÜ Sosyal Medya Birimi ve DAÜ İletişim Fakültesi işbirliğiye düzenlenmektedir.

Sosyal Medya ve Marka Haftası Kıbrıs'ın tarihi şehirlerinden, Doğu Akdeniz Üniversitesi'nin de bulunduğu Mağusa şehrinde gerçekleşecektir. Etkinlik, Sosyal Medya ve Dijital Pazarlama ile ilgilenenlere bilgi alma, uzmanlarla tanışma, ve büyük markaların stratejilerini oluştuma süreçlerini öğrenme şansı tanırken, aynı zamanda 2300 yıllık tarihi olan Mağusa şehrini ve Kıbrısı da tanıma fırsatı sunmaktadır.

THY, Creditwest Bank ve Lifecell sponsorluğunda gerçekleşen Sosyal Medya ve Marka Haftası'ndaki seminerler, dünyadan ve Türkiye'den Coca-Cola, Adidas, Sony, Turkcell, ITU gibi markaların sosyal medya ve dijital pazarlamala stratejilerini yöneten kişiler tarafından verilecektir.

​​​​​​